Sisustuskankaat, verhokankaat, huonekalukankaat, somisteet - kaikki sisustukseen meiltä!

Kodin sisustuksen persoonallisuuteen voidaan vaikuttaa paljon tekstiileillä, eikä mikään muuta sisustusta yhtä helposti kuin uudet verhot. Tarjoamme laadukkaat ja kestävät sisustuskankaat joka tyyliin ja tarpeeseen. Valtavasta valikoimastamme löydät kankaita niin etniseen kuin niukkalinjaisen moderniin kotiinkin. Kankaita löytyy lähes kaikissa materiaaleissa ja väreissä, sekä kuviollisia että yksivärisiä. Löydät liikkeestämme kankaat kaikkiin kodin tekstiilitarpeisiin.

Verhokankaat

Verhokankaita löytyy useissa eri leveyksissä, useaan eri tilaan ja tarkoitukseen. Löydät valikoimastamme valoverhokankaat, pimennysverhokankaat, paneeliverhot, keittiön kappaverhokankaat ja muut erikoismateriaalit sekä runsaasti erilaisia verhotarvikkeita. Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme!

Huonekalukankaat

Valikoimamme huonekalukankaat ovat laadukkaita ja täyttävät vaativankin sisustajan toiveet. Verhoilukankaiden tulee olla käytännöllisiä ja kestäviä, mutta ne voivat silti olla kauniita ja mukavan tuntuisia. Huoneen tunnelma muuttuu kertaheitolla, kun vanha nojatuoli saa ylleen uuden kankaan!

Muut sisustuskankaat

Valikoimistamme löydät erilaiset sisustustekstiilit esimerkiksi päiväpeittoihin, sisustustyynyihin ja pöytäliinoihin. Meiltä löydät myös hyvän valikoiman käytännöllisiä vahakankaita, jotka ovat ihanteellisia lapsiperheen arjessa tai kesäpuutarhassa.
Meiltä saat perustarvikkeet myös ompeluun!

Suunnittelupalvelu

Verhojen suunnittelupalvelu toimii apunasi, kun haluat uudistaa verhojasi. Suunnittelijan kanssa voit pohtia verhojen kangasvaihtoehtoja ja sommitella erilaisia kangasyhdistelmiä. Myös verhojen tyyliä, käyttötapaa ja mallia valitessa on suunnittelijan kokemuksesta usein hyötyä. Suunnitelmassa voidaan ottaa huomioon myös muut sisustustekstiilit, kuten esimerkiksi huonekalukankaat tai koristetyynyt. Kysy lisää!

Hae ideoita sisustukseen galleriastamme!